Sunday, March 18, 2012

Bio~Ever™ miracle nano cream


Bio~Ever™ 

Nano Cream
Centella Asiatica Extract

Teknik penembusan melalui teknologi Nano merupakan penemuan bio-teknologi yang terunggul. Ia dapat menghantar ramuan semulajadi Bio~Ever™ ke dalam darah dengan pantas tanpa melalui saluran penghadaman. Keberkesanan teknologi ini terbukti melalui kepantasan Bio~Ever™ bertindak untuk membantu wajah kulit tampak muda, berseri dan anjal.

1 nanometer = 0.000000001 meter (1m x 10-9)Rumusan Aktif Bio~Ever™


Pegaga (Centella Asiatica)
Awet muda, kaya vitamin A dan C, galakkan penyembuhan luka, penyejuk badan, tonik kecerdasan minda, penawar racun, anti kanser, ubat cirit birit dan dijadikan tonik mengubati penyakit kulit dan saraf, segarkan sel otak dan otot, anti selulit dan anti kedutan untuk mata, muka dan menambah ketegangan kulit dan akhirnya membentuk kulit baru...Wild Yam (Dioscorea Villosa)
mengawal atur metabolisme (gangguan hormon, gangguan period,masalah dalaman lelaki atau perempuan), antioksidan dan meregangkan otot, mempunyai khasiat tinggi yang mampu mencegah seseorang daripada dijangkiti kanser atau mengelakkan penyakit itu daripada merebak, mengandungi komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron, membantu mengurangkan kolesterol dalam badan melalui hormon, membantu di dalam mengenali simptom menopause dan osteoporosis...


Soybean (Glycine Soja)
Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen, Membantu masalah endokrin,Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit, kaya dengan bahan mineral seperti calcium, sodium, manganese, magnesium, iron and phosphorous. Ia juga kaya dengan vitamin A,B,C,D serta lecithin, mengandungi semua asid amino yang diperlukan untuk membina dan membaiki tisu badan yang rosak serta membekalkan tenaga...No comments:

Post a Comment